Iedereen kan vandaag de dag genieten van een personal shopper, tegenwoordig bestel je ze gewoon in de vorm van een box. Je hebt er vast wel eens van gehoord: de kleding box. De nieuwe trend op het gebied van mode en fashion. Ideaal voor mannen maar ook voor vrouwen. het bespaard je een hoop tijd, je krijgt nieuwe inzichten in je mode collectie en je uiterlijk qua kleding en fashion en het is elke keer weer een verrassing.

Kleding box uitgelegd.
Even kort door de bocht de uitleg over wat zo’n kleding box precies is. Aan de hand van een aantal gegevens, zoals je maten, je wensen, je voorkeuren, je stijl, je smaak, je lievelings-kleuren en merken gaat een online personal shopper, vandaag de dag ook wel stijlexpert voor je aan de slag om nieuwe outfits te creĆ«ren. vervolgens krijg je een kleding box thuisbezorgd met daarin deze nieuwe outfits die je thuis kun uitproberen. Het mooie hiervan is dat je nieuwe inzichten van een mode en fashion-expert krijgt, op basis van jouw persoonlijke gegevens. Elke outfit is dus uniek en alleen voor jou gemaakt. Je betaald alleen voor hetgeen dat je houd, wat je terug stuurt kost natuurlijk niets, je betaald dan ook niet voor het terug sturen.

Je bent op deze manier altijd gegarandeerd van nieuwe mode, de nieuwste trends op het gebied van fashion. Er wordt gebruik gemaakt van de beste merken, in sommige gevallen zelfs alleen duurzame merken. Je betaald nooit meer dan in de winkel en bespaard jezelf een heleboel tijd, want je hoeft niet te shoppen.

Een frisse look!
Een nieuwe outfit, bestaat uit het hele plaatje. Van kleding, broeken, truien, colberts, overhemden, T-shirts, schoenen, hoeden, riemen, sokken, tot accessoires aan toe. Is het tijd voor ene nieuwe look? Wat frisse wind door je haren en een compleet nieuw uiterlijk? Of wil je gewoon ene keer de mening van een stijlexpert horen en je laten kleden door een kledingadviseuse? Tegenwoordig is dit tegen elk budget mogelijk en kan iedereen gebruik maken van de luxe van een personal shopper.

Kortingscode.
De bedrijven achter deze diensten zijn namen zoals Outifttery, The Cloakroom. Voor vrouwen heb je bedrijven zoals B-Dressed en Scottybons. Omdat wij niet voor nieuws een kortingscode en coupons websites zijn, hebben we daarom een leuke introductie aanbieding voor je met deze 25,- The Cloakroom kortingscode.

Deze korting geldt alleen op de eerste bestelling.